maandag 15 november 2004

Nog wat beleefd de laatste weken

Nog wat beleefd de laatste weken? Mwah gaat. Wel een leuk concert gezien. Van Popa Chubby. Een Amerikaans gitaarvirtuoos die de herinnering aan Stevie Ray Vaughn hoog houdt. Hij speelt bluesrock-achtige muziek met een heel strak bandje. Kijk hier.

Verder is Sinterklaas natuurlijk weer in 't land. De kinders zijn weer opgewonden. Pappa weer erg dronken geworden die dag. 't is maar goed dat het Nederlands Normalisatie instituut (NEN) een norm voor alle hulpsinterklazen heeft opgesteld.
Zie hier.

Verder nog iets? Ohja, de naam en uiterlijk van de blog aangepast. Ik vond brainblubber toch iets te eehhh blubberig. Dit is misschien ook geen wereldvondst maar ach, als het blogje maar een naam heeft.

1 reacties:

Blogger trekschuit zei...

NOG WAT BELEEFD DE LAATSTE WEKEN? MWAH GAAT.

Met tranen in de ogen heb ik moeten aanhoren wat wij, de autochtone bevolking van Nederland, die arme Marokkaantjes allemaal hebben aangedaan. Door onze schuld hebben zij treinen, zwembaden, winkelcentra, scholen en bioscopen onveilig gemaakt. Door onze schuld werden er dodenherdenkingen geschonden, jonge meisjes aangerand en bejaarden geterroriseerd. De Marokkaanse rapper met zijn vriendjes in B&W, de linkse politici, ook in B&W, meneer Abou Jahjah van de AEL in Nova, allemaal weten ze te vertellen dat het onze schuld is.
Wij zetten die Marokkaanse gezinnen in veel te kleine huizen, geven die jongens geen eigen clubhuis en geen perspectieven. Ja, dan is het logisch dat zij crimineel worden. Dat zij thuis leren dat alle Nederlandse mannen vieze varkens zijn en alle Nederlandse vrouwen hoeren, heeft er natuurlijk niets mee te maken.
Als medeschuldige wil ik graag meedenken over een oplossing voor dit probleem. Laten wij eenmaal een royaal gebaar maken en voor deze lieve, onschuldige jongens een enkele reis Marokko te kopen, zodat zij niet langer hoeven samen te leven met vieze varkens en hoeren. Zij die niet uit zichzelf gaan zullen wij, om hen te beschermen tegen die slechte invloeden van ongelovige honden, met enige dwang moeten verwijderen.
Daar is nog geen wet voor, zegt u?
Wanneer een meerderheid van de bevolking hier voor is, moet het mogelijk zijn er een wet voor te maken.

16 november, 2004 20:10  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage