maandag 10 mei 2004

Harri's eerste Brainblubber

De lezer Heil! De schrijver ook. Welkom bij mijn eerste brainblubber. Mijn eerste schreden op het gebied van het blog-fenomeen. Ik neem mij vaak dingen voor. Die vertel ik dan meestal tegen niemand, zodat ik ze ook snel weer vergeet.

Waar gaat die hersendrek dan over? Nou lekker over alles wat ik tegenkom. Altijd al schrijver willen worden en nu kan ik me uitleven.

De eerste gaat over mijn oma. Oma Schenkel is nu al heel wat jaren geleden overleden, ik heb de precieze datum niet bij de hand maar ik weet nog wel wanneer ze jarig was, dat was vandaag, 10 mei. Dat was ook de verjaardag van de Duitse invasie in '40 in Nederland.

Zij was iemand die altijd hulp nodig had bij allerlei dingen. Mijn Opa was dan ook een geduldig man. Samen waren ze een dynamisch duo dat als geen ander een heerlijke maaltijd van rundvlees (domino), spruitjes en stoofpeertjes met aardappelen kon maken. Volgens mij aten we dat altijd als we daar kwamen. Ik zal het nooit meer vergeten... Of herinner ik het mij toch niet goed...

Kussen van Frank

8-8-8-8 Zin? Ik heb er an... 8-8-8-8

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage